Visa filter Dölj filter
välj varumärke
Filtrera på pris

Vadarpaket

Vadarpaket är det vanligaste sättet att handla när man behöver både vadare och skor. Den stora fördelen med att köpa kompletta set är att priset är väldigt fördelaktigt jämfört med att köpa det i lösa delar.

Vadarpaketen vi säljer på Sporting är noga ihopsatta av oss tillsammans med leverantörerna för att ni som kunder ska få så bra paket som möjligt till ett så förmånligt pris som möjligt.
När man väljer vadarpaket så är det viktigt att tänka på hur mycket man kommer använda vadarna. Fiskar man en vecka om året så kanske man inte behöver det absolut dyraste på marknaden.

Alla vadarpaket du finner hos oss är andningsvadare som är gjorda med minst 3-lager för att få en maximal hållbarhet utan att det blir för tjockt och klumpigt.

Alla vadarbyxor hos oss andas bra, förutsatt att man har rätt kläder under. Tiden när man hade träningsoverallsbyxor under är förbi och nu är det underställ som andas som gäller. Det spelar ingen roll hur bra dina vadare andas ifall du har något som fångar upp fukten under vadarna.

När det sen kommer till vadarskor så är det egentligen två saker man bör tänka på.

Det första är underlaget man ska gå på och det är även det som avgör sulorna under skorna.
Filt är det vanligaste på vadarskor och har funnits med i evigheter. Fördelen med filtsula är förutom priset även att det ger riktigt bra grepp på botten. Det spelar ingen roll ifall du vadar på algklädda stenar. Filtsula ger dig ett stabilt, säkert grepp.

Senare år har det kommit mer och mer gummisulor på vadarskor. Den stora fördelen med gummi är att det ger överlägset grepp på land. Går man längs en å så är gummi att föredra eftersom du kommer trampa i blött gräs, lera, rötter osv där filtsula upplevs halt.
Gummisulorna har även bra grepp i vattnet och de nya, lite mjukare sulorna har nästan lika bra grepp som filt på hala stenar under vattnet.

Vi i personalen använder alla gummisula. Både med dubbar för extra grepp och även utan.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB