Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på Pris

Väskor & Bärsystem

Inom flugfiske finns det en mängd med väskor för olika ändamål och i lika många utföranden för att du ska få något som pasar dig.
Vi har allt ifrån det enklaste, minsta till marknadens bästa och största. Du hittar även en hel uppsjö med vattentäta väskor.

Vi som jobbar på Sporting har alla flera olika bärsystem beroende på vad vi ska fiska. Vid fjällfiske är t.ex en Hip Pack väldigt bra eftersom den rymmer lite mer än en chest pack. En Chest Pack är bra om du vadar mycket och inte vill dränka dina flugaskar i en Hip Pack.

Sling Packs är det senaste inom bärsystem. Sling Pack är en ryggsäck som du vänder runt på bröstet för att komma åt allt du har med dig.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB