22
Esox Inc Tease i gruppen Fiskedrag / Swimbaits hos Örebro Fiske & Outdoor AB (Esox Inc Tease)
Esox Inc Tease

Esox Inc Tease

Esox Inc Tease är ett bete med en egen twist. Inte den vanliga jerkbait, inte den typiska glidebait utan mer som en korsning mellan en swim i ett stycke och en glidebait. Fiskas som ett Jerkbete med stop & go-ögonblick kommer detta bete att få en aggressiv handling som inte går obemärkt förbi. När man fiskar med aggressiva drag (rippa den) och korta pausögonblick är strejkarna nervkrävande! Du kan också enkelt rycka på det här sim-/glidbetet och precis här fick betet sitt namn... när det rycks med små knackar på spötpetsen står retandet nästan stilla, vilket är en stor fördel om fisken är riktigt segt och du vill trigga dem. Den kastar som en kanonkula och kan fiskas i det grundare vattnet men låt dig inte luras... Tease kan ge dig några allvarliga överraskningar även i de stora och djupa sjöarna!

Mer information
Artnr: Esox Inc Tease
 
Antal: 
 • Varianter
 • Esox Inc Tease - Coral Beauty
  699 kr 899 kr
  Köp!
  Info
  Esox Inc Tease - Red Tiger
  699 kr 899 kr
  Köp!
  Info
 • Produktinformation
  • Esox Inc Tease är ett bete med en egen twist. Inte den vanliga jerkbait, inte den typiska glidebait utan mer som en korsning mellan en swim i ett stycke och en glidebait. Fiskas som ett Jerkbete med stop & go-ögonblick kommer detta bete att få en aggressiv handling som inte går obemärkt förbi. När man fiskar med aggressiva drag (rippa den) och korta pausögonblick är strejkarna nervkrävande! Du kan också enkelt rycka på det här sim-/glidbetet och precis här fick betet sitt namn... när det rycks med små knackar på spötpetsen står retandet nästan stilla, vilket är en stor fördel om fisken är riktigt segt och du vill trigga dem. Den kastar som en kanonkula och kan fiskas i det grundare vattnet men låt dig inte luras... Tease kan ge dig några allvarliga överraskningar även i de stora och djupa sjöarna!

   Färg Extra: Flagiga / Handgjorda ögon
   Mått: 11 cm
   Vikt: +-75g
   Krokstorlek: Vi rekommenderar trekrok storlek 1/0
   Hur man fiskar: Jerk och Swimming

   Alla beten skickas utan krokar (Mailman friendly).
   Alla våra produkter är tillverkade för hand, slutresultatet kan skilja sig åt.
   Observera att alla beten kan variera i vikt (+- 5g.)


   Our Tease is a bait with a twist of it’s own. Not the regular jerkbait, not the typical glidebait but more like a crossbreed between a one piece swim and a glidebait Fished like a swimbait with stop & go moments this bait will get an agressive action that won’t go unnoticed. When fished with agressive pulls (ripping it) and short pause moments the strikes are nerve wrecking! You can also easy jerk this swim/glide bait and exactly here this bait got it’s name… when jerked with small taps of the rod tip the tease will almost stands still witch is a big benefit if the fish are realy slow and you want to trigger them!It cast like a bullet and can be fished in the more shallow waters but don’t get fooled… the Tease can bring you some serious surprises on the big ponds too!

   Color Extra: Flaked / Handmade eyes
   Size: 11cm
   Weight: +-75g
   Hook Size Body: We advice BKK trebles size 1/0
   How To Fish: Casting / Spinning

   * All baits will be sent without hooks (Mailman friendly).
   * All our products are crafted by hand, final results may differ.
   * Note that all baits can vary in weight (+- 5g.)

    
  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  20
  Esox Inc MugShot
  MugShot är ett superbete som går att fiska extremt långsamt med en otrolig bra sida...
  799 kr 999 kr
  17
  Esox Inc Paddletail
  Esox Inc Paddletail en ett brutal paddel som original sitter på Doombells och även Carro...
  49 kr 59 kr
  25
  Esox Inc Titan Paddle
  Esox Inc Titan Paddletail en ett brutal paddel som original sitter på Big Boy och även T...
  59 kr 79 kr
  22
  Esox Inc Big Paddletail
  Esox Inc XL Paddletail en ett brutal paddel som original sitter på Big Boy och även Maxi...
  69 kr 89 kr

  Andra köpte även

  48
  SvartZonker McRubber 21cm
  McRubber är förmodligen ett av världens mest efterfrågade gummibeten. Med en o...
  fr. 39 kr fr. 75 kr
  20
  Z-Man Scented Jerk ShadZ 10 cm
  Z-Man Scented Jerk Shadz är en saltimpregnerat mjukt jerkbait med en livlig split-tail-design...
  79 kr 99 kr
  7
  TrueGlide Guppie 13,5 cm
  Guppies kompakta och konvexa kroppsform ger god krokningsförmåga, krokspetsarna hamnar a...
  279 kr 299 kr
  18
  Westin ShadTeez 27cm
  ShadTeez är ett grymt gummibete till storgäddan.
  89 kr 109 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB