Visa filter Dölj filter
Välj Varumärke
Filtrera på pris

Rullar

Önskar du köpa en rulle till mete? Då har du kommit rätt!

Vi har baitrunner rullar, big pit rullar och vanliga haspelrullar av flera olika fabrikat, modeller och storlekar. Vi vet hur personligt och individuellt valet av en rulle till karpfiske, specimenfiske och tävlingsmete är och därför har vi alltid fulla hyllor hemma.

Även om vi har ett stort sortiment från Shimano, Daiwa, Penn, ABU Garcia och Drennan så tar vi gärna hem just det du söker. Söker du en frambromsad eller bakbromsad rulle så har vi många bra allternativ.

Hittar du inte de rullarna som passar ditt fiske så har vi snabba leveranser från marknadens alla leverantörer.

30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
Sporting

Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro