39
Pig Shad 23cm Gäddfemman Custom i gruppen Fyndlådan hos Örebro Fiske & Outdoor AB (25544)
Pig Shad 23cm Gäddfemman Custom

Pig Shad 23cm Gäddfemman Custom

129 kr
Klassikern The Pig Shad i våra egna färgsättningar från YouTube-serien Gäddfemman 2018! Mer information
Artnr: 25544
Välj variant: 
Antal: 
 • Varianter
 • Produktinformation
  • The Pig Shad 23cm Gäddfemman Series är en speciellt framtagen färgserie för vår filmproduktion ”Gäddfemman 2018”. Kika in denna serie på YouTube där vi på Sporting utmanar fem andra duktiga sportfiskebutiker i YouTubes tuffaste gäddtävling! Ni kan se Gäddfemman här.

   Till Gäddfemman 2018 så tog varje butik fram varsin färg som vi sedan beställde hem i flera olika beten. Här finner du dessa färger på The Pig Shad 23cm som vi blev mycket imponerade av! Vi tog fram färgen ”Clearwater Banana Cola”, Jiggar.nu gjorde färgen ”Zombie Perch”, Sportfiskegiganten har ”The Mighty Burbot”, Upplev har ”Motoroil Glow Tail” samt Böjda Spön tog fram ”Dan The Brewer”. Fem stekheta färger som fungerar i alla vatten!

   The Pig Shad 23cm har på kort tid blivit ett klassiskt gummibete i Sverige och inspirerat av det klassiska jerkbetet The Pig. Pig Shad är ett väldigt mångsidigt bete som man kan tackla med både shallowskruv, flexhead eller jiggskalle. Allt för att passa fiskesituationen för dagen. The Pig Shad har en lugn vaggande gång och simmar med hela kroppen samtidigt som stjärten paddlar och vrider sig i ett lugnt, lågfrekvent tempo. Det får rovfisken att gå bananas och det liknar en skadad betesfisk som kämpar med sina sista krafter.

   Det som gör The Pig Shad unik på marknaden är den tjocka profilen tillsammans med en lång avsmalnande stjärtspole. Det påminner om en välmatad betesfisk vilket gäddorna gillar eftersom det är mer energi i en tjock betesfisk än en smal. Det är samma tänk som med t.ex McRubber från Svartzonker.

   The Pig shad går att tackla med antingen lösa stingers på sidan eller med ett stingertackel där krokarna sitter på buken. Förslagsvis BFT Shallow Stinger i antingen Titanium eller Seven Strand. Du kan självklart även använda andra stingertackel. Det mesta fungerar på The Pig Shad. Vill du fiska betet djupare så rekommenderar vi att du använder en skruvskalle istället för en vanlig traditionell jiggskalle med krok.

   Egenskaper:

   • Längd: 23cm
   • Vikt: 90g

    

  • Kundomdömen
  • Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  29
  Buster Jerk Original 15 cm Shallow – Gäddfemman 2021
  Våra alldeles egna färger på Buster jerk som de olika butikerna som deltar i gä...
  149 kr 209 kr
  Strike Pro Strike 10,5cm
  Strike är en supereffektiv wobbler framtagen för trollingfiske efter lax och öring ...
  75 kr 89 kr
  Pig Shad Jr 20 cm Gäddfemman Custom Betes KIt
  Våra heta Gäddfemman Specialfärger på ett av våra mest sålda beten i...
  479 kr 747 kr
  Strike Pro Crankey X Deep 5cm 8g Abborrefemman Custom
  Cranky X Deep 5 cm 8,7 g Abborrefemman Custom
  109 kr

  Andra köpte även

  Westin Ricky the Roach 7 cm
  Ricky The Roach 7cm är en jigg som riggas bäst på en vanlig jiggskalle.
  19 kr 25 kr
  44
  Pig Shad Jr 20 cm 1 pack Gäddfemman Custom
  Våra heta Gäddfemman Specialfärger på ett av våra mest sålda be...
  39 kr 70 kr
  Abu Garcia Reflex Red - 12 gr
  Med sin strömlinijeformade kropp kastar Abu Reflex längre än många, många...
  59 kr 69 kr
  32
  SvartZonker McHybrid 20cm, 100g Gäddfemman Custom
  Nu är den här McHybrid i Gäddfemman 2021 & 2022 färger
  149 kr 219 kr
  30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser
  Sporting

  Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.

  ÖREBRO FISKE & OUTDOOR AB

  Radiatorvägen 15, 702 27 Örebro